Köp garn till specialpris & sticka somrig sjal | Land

landbutiken3. KVALITETSGARN. Garnet Fingerfärdas mullbärssilke är av högsta kvalitet. Det är glänsande, tunt, mjukt och lätt. Det är handfärgat med ekologiska färger. Dessutom är det extremt tåligt mot både ljus och tvättar. Plagget bör ... Läs hela inlägget på författarens sida.
Posted in Garn | Tagged as: ,

Comments are closed.

Köp garn till specialpris & sticka somrig sjal | Land

landbutiken3. KVALITETSGARN. Garnet Fingerfärdas mullbärssilke är av högsta kvalitet. Det är glänsande, tunt, mjukt och lätt. Det är handfärgat med ekologiska färger. Dessutom är det extremt tåligt mot både ljus och tvättar. Plagget bör ... Läs hela inlägget på författarens sida.
Posted in Garn | Tagged as: ,

Comments are closed.

Köp garn till specialpris & sticka somrig sjal | Land

landbutiken3. KVALITETSGARN. Garnet Fingerfärdas mullbärssilke är av högsta kvalitet. Det är glänsande, tunt, mjukt och lätt. Det är handfärgat med ekologiska färger. Dessutom är det extremt tåligt mot både ljus och tvättar. Plagget bör ... Läs hela inlägget på författarens sida.
Posted in Garn | Tagged as: ,

Comments are closed.